Kανένας πλειστηριασμός και σήμερα στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.




Kανένας πλειστηριασμός και σήμερα στο ειρηνοδικείο Νίκαιας, παρά το ότι είχαν ''προγραμματιστεί'' να γίνουν έξι που αφορούσαν σπίτια συμπολιτών μας.

Τα μέλη του Συντονισμού κατά των πλειστηριασμών Νίκαιας- Κορυδαλλού για ακόμα μια φορά, δεν επέτρεψαν την είσοδο σε κανέναν συμβολαιογράφο, παρά τις όποιες αντιδράσεις, σε χαμηλούς τόνος αυτή τη φορά, από τους δύο συμβολαιογράφους που εμφανίστηκαν (οι άλλοι τέσσερις είχαν ακροβολιστεί στις γωνίες) και αρχικά είχαν την απαίτηση ''να βγει το λουκέτο'' που κρατά ερμητικά κλειστή τη πόρτα του ειρηνοδικείου. 
Διακριτική υπήρξε αυτή τη φορά και η παρουσία της Αστυνομίας. Μοιράστηκε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), στην οποία δηλώνουν ότι "συντάσσονται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς" καλεί "την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες." ενώ προειδοποιεί "να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης."