Η θετική αύρα της μικρής "Μπίμπι"!


Όταν ο Σταμάτης μου είπε ότι βρίσκεται κοντά στον Κόρφο, η ευκαιρία να γνωρίσουμε επιτέλους τη μικρή "αγαπημένη", δεν αφέθηκε καθόλου στη τύχη της. Το ραντεβού κλείστηκε και Τετάρτη πρωί  ο Σταμάτης η Κατερίνα και η μικρή Μαρία έφτασαν στο σπίτι.


Είναι ένα τρισχαριτωμένο αξιαγάπητο πλασματάκι. Σε κερδίζει αμέσως με τη πρώτη ματιά με το πρώτο βλέμμα με τα μεγάλα υγρά και εκφραστικά ματάκια του. Καμία δυσφορία καμία ντροπή, στην επαφή της με "ξένους" ανθρώπους. Πρόσχαρη  και φιλική αμέσως σε κερδίζει.

Δεν θέλαμε βέβαια και πολύ εμείς, όμως το ίδιο διαπιστώσαμε να συμβαίνει και με όσους τη γνώρισαν, με όσους ήρθε σε επαφή, ειδικά τα παιδάκια. Αποπνέει μια θετική, χαλαρωτική αύρα και αυτό το διαπίστωσα αμέσως, όντας στρεσαρισμένος και ψυχολογικά φορτωμένος λόγω κάποιων συλλογικών γεγονότων, μου έδωσε  την ευκαιρία για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και περισυλλογή.


Το ίδιο συνέβη και με την Λίτσα. Ισως εδώ να ταιριάζει απόλυτα το "όσα λέει μια φωτογραφία  δεν το λένε χίλιες λέξεις".


Ομως πια είναι η ιστορία της μικρής Μαρίας και ποια η σχέση της με τον Σταμάτη και την Κατερίνα, σας παραπέμπω στην πλήρη από κάθε άποψη, συνέντευξη της Μαρίας Λούκα, 25 Απρίλη 2017 στο vice.com   που κάλυψε πάρα πολύ  όμορφα και περιεκτικά την  ιστορία των δυο οικογενειών.

Πριν λίγο έμαθα ότι ο Σταμάτης βρήκε επιτέλους δουλειά  και μάλιστα με καλές εργασιακές συνθήκες. Είμαι σίγουρος ότι η θετική  αύρα που εκπέμπει η μικρή "Μπίμπι" έκανε το θαύμα της.