Θα ψηφίσουμε αυτό που γουστάρουμε!


Το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα ο Λαός να αποφασίζει με δημοψήφισμα για μείζον εθνικό θέμα, για την ζωή του βρε αδερφέ, που ενεργοποίησε η ελληνική κυβέρνηση, θεωρείται “πραξικόπημα” από τους ντόπιους μνημονιακούς ναιναίκους της πολιτικής ενώ έχει προκαλέσει την οργή των ευρωπαίων “ηγετών” που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν είμαστε ελέφαντες….
Σε μια ενορχηστρωμένη, απροκάλυπτη και κατάφωρη παρέμβαση τους την χθεσινή ημέρα, παραβίασαν κάθε κανόνα δεοντολογίας και σεβασμού των δικαιωμάτων του λαού μας, παραποιώντας και δίνοντας τη δική τους ερμηνεία στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, καλώντας μας να ψηφίσουμε ναι στο ευρώ και την ευρωπαϊκή “ένωση” τους. Παράλληλα έχουν φροντίσει για το σκηνικό του έργου κλείνοντας την κάνουλα ροής του “κοινού” μας νομίσματος, στραγγαλίζοντας οικονομικά τους ανθρώπους και την κοινωνία. Αυτη είναι η #Ευρωπαϊκή ΕΝΩΣΗ τους πους μας καλούν να επιλέξουμε με νύχια και με δόντια στο δημοψήφισμα. 
Μια κάστα οικονομικών δολοφόνων με χαμόγελο και γραβάτα που μας θεωρούν πρόβατα και αναλώσιμο προϊόν στη βιτρίνα του “μαγαζιού” τους.
Δεν ξέρω όμως σε τι βαθμό κατέχουν τη ψυχολογία του Ελληνα…
Με κάτι τέτοια τσαντίζεται, θυμώνει γίνεται ατρόμητος τιμωρός και το θέμα πλέον έχει υπερβεί τα στενά όρια του περιεχομένου μιας συμφωνίας. Μιλάμε για ελευθερία για δημοκρατία για αυτοδιάθεση, για κοινή λογική που πρέπει να υπερασπιστούμε, στέλνοντας τους στο διάολο!! 

#ΟΧΙ ρε, δεν θέλουμε αυτή την Ευρώπη σας αυτό το νόμισμα σας, την διαρκή καταπίεση και έλεγχο της ζωής μας, θα ψηφίσουμε αυτό που γουστάρουμε!