Ο Γιάννης Χαρούλης στο Κατράκειο.


Μια εξαιρετική συναυλία, μια υπέροχη μελωδική βραδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν οι πάνω απο 7 χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το Κατράκειο θέατρο χθες Τρίτη 16/9, πρώτη ημέρα (από τις δυο) που ο Γιάννης Χαρουλης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται μουσικά στη Νίκαια. 

Η συναυλία ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση (10:00), όμως η συνέχεια αποζημίωσε πλήρως τους θεατές που για πάνω από τρεις ώρες απόλαυσαν μια αυθεντική, ιδιαίτερη φωνή που με την λεβεντιά της Κρητικής προφοράς βρισκόταν σε ένα συνεχή διάλογο και επαφή με τον κόσμο.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινησε με την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, ενω στη συνέχεια "τίμησε" τραγούδια και άλλων σπουδαίων στιχουργών και συνθετών.

Ο Γιάννης Χαρούλης έχοντας ενα μοναδικό χρώμα στη φωνή του, άξιος συνεχιστής των Ξυλούρηδων, με σεβασμό στην παράδοση της Κρήτης, δεν διστάζει ταυτόχρονα να πειραματίζεται με ροκ διάθεση και να δημιουργεί μουσικά παιχνιδίσματα που σε συνδιασμό με την πολύ ζωντανή σκηνική παρουσία του, ξεσηκώνουν τον κόσμο. 

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στον Παύλο Φύσσα και η αφιέρωση ενός τραγουδιού του Μ. Χατζηδάκη στο "παλικάρι".

Έπαιξαν μαζί του οι μουσικοί:
Παύλος Συνοδινός : Κιθάρες
Πάνος Τόλιος : Τύμπανα
Μιχάλης Πορφύρης : Τσέλο
Κωσταντής Πιστιόλης : Πνευστά