ΕΓΚΑΙΝΙΑ ...ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ...


Μέσα σε κλίμα ενότητας και διάθεσης να δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για νίκη στις εκλογές του Μάη, εκατοντάδες φίλοι της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" έκαναν χθες το βράδυ μια μικρή γιορτή μαζί με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην πλατεία Κρήνης. Ο ενθουσιασμός για την δυναμική πορεία της Κίνησης  και η ανταπόκριση του κόσμου  σε αυτήν είναι εμφανής και έκδηλος.  Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει μέσα από την καθημερινή επαφή των στελεχών της Κίνησης και του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Παπαδόπουλου με περιοδείες και συζητήσεις που γίνονται σε όλη την Πόλη. 
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στη σημερινή μεγάλη περιοδεία στην Νεάπολη μαζί με την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου. Ήδη το "κόντρα στο ρεύμα" σύμφωνα με εκτιμήσεις και άλλων παρατηρητών (aftodioikisi.gr), έχει καλύψει μεγάλο μέρος της διαφοράς από την παράταξη του Γιώργου Ιωακειμίδη. Ο νυν δήμαρχος που προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ και στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ, που παρουσιαζόταν μέχρι πρόσφατα σαν επιτυχημένος και φαβορί για την εκλογή του, θα αναγκαστεί να δώσει σκληρή μάχη με τον Κώστα Παπαδόπουλο για το ποιος θα επικρατήσει στο δήμο  τελικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας γίνονται έντονες διεργασίες για να διαμορφωθεί συνδυασμός που θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές με υποψήφια δήμαρχο την Δ. Μόσχου, από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και δεν τους εκφράζει η επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ σε αυτόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ