Διαδηλωτές προς τους προστατευόμενους της Μέρκελ: "Και με ξαστεριά και με τη βροχή, θα είμαστε στον δρόμο για την Ανατροπή"

Με τον βροχερό καιρό σύμμαχο και συνθήκες αποκλεισμού, απαγορεύσεων και με χιλιάδες διαθέσιμους αστυνομικούς, κλούβες και διμοιρίες ΜΑΤ η κυβέρνηση απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο σε φορείς κινήματα και συνδικάτα να "υποδεχτούν" τη Γερμανίδα καγκελάριο  Μέρκελ. Παρ΄όλα αυτά  αρκετοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στην Πλ. Κλαυθμώνος, διαδήλωσαν με συνθήματα και πορεία μέχρι την Αμερικής. Υπήρχαν πανό και κόσμος από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΕΛ, ΕΠΑΜ, ΣΥΡΙΖΑ, Το μπλοκ των απολυμένων της ΕΡΤ και τις καθαρίστριες να δίνουν τον τόνο με το σύνθημα "Και με ξαστεριά και με τη βροχή, θα είμαστε στον δρόμο για την Ανατροπή". Δυνάμεις καταστολής και πιο πίσω οι κλούβες κάθετα στο δρόμο απαγόρευαν κάθε διέλευση.
 Με διάταξη ιδιαίτερα μαζική και μαχητική η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ,  κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ προχώρησαν σε ρίψη μπαλονιών με χρώμα κατά αστυνομικών, φωνάζοντας "Η λάμψη της εξέγερσης είναι παντοτινή - Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή".
Παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης, Π. Λαφαζάνης και Δ. Παπαδημούλης,  και η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ